2024 yılı boyunca emeklilere sunulan fırsatlar ve indirimler

2024 yılı boyunca emeklilere çeşitli kurumlar tarafından sunulan fırsatlar, indirimler ve avantajlar bu haberimizde…

2024 yılı boyunca emeklilere sunulan fırsatlar ve indirimler
service

2024 yılı boyunca emeklilere çeşitli kurumlar tarafından sunulan fırsatlar, indirimler ve avantajlar hakkında bilgi edinmek isteyenler için derlediğimiz bu içerik, emeklilerin hayatlarını kolaylaştıracak pek çok imkânı içermektedir.

Yıl boyunca, emekliler ile hak sahipleri (eş, anne ve baba), kamu kurum ve kuruluşlarına ait sosyal tesislerin ücret tarifelerinden %15 indirimli olarak yararlanabilecekler. Bu indirim, 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli olacaktır.

SGK ve TROY İşbirliği

SGK ile TROY arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında, TROY logolu banka veya kredi kartı kullanan emeklilere çeşitli indirimler, promosyonlar ve kampanyalar sunulmaktadır. Bu avantajlardan faydalanarak ekonomik kazanç sağlayabilirsiniz.

PTTBank Hizmetleri

Para Çekme Hizmeti

PTTBank’tan maaş alan emekliler, 17 bini aşkın kamu ATM’sinden ücretsiz para çekme, yatırma ve bakiye sorgulama işlemleri gerçekleştirebilirler.

Konutta Maaş Ödeme Hizmeti

PTTBank’tan maaş alan emekliler, maaşlarını ücretsiz olarak evlerinde teslim alabilirler. Bu hizmetten yararlanmak için e-Devlet üzerinden başvuru yapmak yeterlidir.

Para Gönderme Hizmetleri

PTTBank maaş müşterileri, kendi posta çeki hesapları arasında aylık 30.000 TL’ye kadar ücretsiz para transferi yapabilirler.

Kredi Hizmetleri

  • PTT Nakit Ödeme Kampanyası: Mevcut kredisi olan emeklilere, maaşlarını 3 yıl boyunca PTT’den alma taahhüdü karşılığında geri ödemesiz 3.600 TL ödeme yapılmaktadır.
  • PTT Spot Kredi: Kısa vadeli nakit ihtiyaçları için faizsiz ve dosya masrafsız 500 TL ve 1.000 TL tutarında kredi imkânı sunulmaktadır.
  • PTT SMS Kredi: Kredi başvuruları SMS ile alınmakta ve onaylanan krediler, kurye aracılığıyla veya şubelerden kolayca kullanılabilmektedir.
  • Harcama Kampanyaları: PTTBank maaş müşterilerine verilen Pttkart ile yapılan gıda, giyim vb. harcamalarda, kart sahiplerine nakit iade (cashback) yapılmaktadır.

Emeklilere Özel Mobil Uygulama

PTTBank, emeklilerin finansal hizmetlerden en üst düzeyde faydalanması için özel fonksiyonlar içeren bir mobil uygulama geliştirmektedir.

Turkcell Superonline Kampanyaları

Fiber Kampanyası

Yeni ve mevcut fiber müşterilerine özel, 100 Mbps indirme ve 20 Mbps yükleme hızına sahip limitsiz internet paketi, 6 ay taahhütlü olarak KDV ve ÖİV dahil 390 TL/ay.

Fiber + IP TV Kampanyası

100 Mbps indirme ve 20 Mbps yükleme hızına sahip limitsiz internet ve IP TV paketi, 6 ay taahhütlü olarak KDV ve ÖİV dahil 450 TL/ay.

Türk Telekom İndirimleri

Türk Telekom, yeni müşteri olan veya mevcut müşteriler için taahhüt yenileme koşuluyla 15 ay süresince geçerli %10 indirim imkânı sunmaktadır. Kampanyalara bayi, ofis, çağrı merkezi ve online satış kanalları aracılığıyla başvuru yapılabilmektedir.

Sendikal İndirimler

  • Tes-İş Sendikası: Sosyal tesislerde emeklilere %30 indirim.
  • Türk Metal: Sosyal tesislerde emeklilere %40 indirim.
  • Koop-İş: Sosyal tesislerde emeklilere %30 indirim.

Diğer İndirimler

  • Otobüs Bileti: %20 indirim.
  • TCDD Bileti: %10 indirim.
  • PTT Kargo: %20 indirim.
  • Ttnet: %10 indirim.
  • Türk Telekom: %10 indirim.

DİĞER TÜM İNDİRİMLER İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

2024 yılı boyunca emeklilere sunulan fırsatlar ve indirimler

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!