Kütahya’da kış mevsiminde sivrisinek istilası

Kış aylarında Kütahya'nın Gaybiefendi ve Fuatpaşa Mahallesi civarında yaşanan sivrisinek istilası, bölgede yaşayan vatandaşları bezdirdi. Mahalle sakinleri belediyeden çözüm bekliyor.

featured
service

Kış aylarında Kütahya’nın Gaybiefendi ve Fuatpaşa Mahallesi civarında yaşanan sivrisinek istilası, bölgede yaşayan vatandaşları bezdirdi. Mahalle sakinleri belediyeden çözüm bekliyor.

Bu dönemlerde sivrisineklerin görülmesi halk arasında hiç de olumlu karşılanmıyor. İlaçlama yapılmasını ve kanal temizliğinin yapılmasını defalarca belediyeden isteyen vatandaşlar, halen sorunun çözülmediğini dile getirdi.

Sorunun, üstü açık olan kanaldan kaynaklandığını dile getiren vatandaşlar, kanal temizliğinin uzun bir süredir yapılmadığını ve büyük bir sağlık sorununa dönüşmek üzere olduğunu dile getirdiler.

Kütahya Belediyesi yetki ve sorumluluğu altında olan haşere ile mücadele konusunda gerekli ilaçlamanın yapılmaması sebebiyle bu sene sivrisinek yoğunluğunun olduğunu belirten vatandaşlar, acilen çözüm bulunmasını istiyorlar.

VATANDAŞLAR SİVRİSİNEKLER SEBEBİYLE DIŞARI ÇIKMAK İSTEMİYOR

Belediye beyaz masa ekibi şikâyetleri alıp gerekli departmanlara iletmiş olsa da kesin çözüm halen bulunamamış durumda. Ekipler ilaçlama ve dezenfektan işlemlerinin yapıldığını dile getirse de, sivrisinek sorunu git gide büyüyor.

Kütahya’da kış mevsiminde sivrisinek istilası

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!