Belediye Kütahyaspor’a Gürok Grup’tan sponsorluk desteği

Belediye Kütahyaspor, yeni sezon için ilk büyük sponsorluk anlaşmasını gerçekleştirdi.

Belediye Kütahyaspor’a Gürok Grup’tan sponsorluk desteği
service

Belediye Kütahyaspor, yeni sezon için ilk büyük sponsorluk anlaşmasını gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, Gürok Grup ile 10 milyon liralık ve bir yıllık sponsorluk sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Gürok Grup ile Anlaşma Sağlandı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Belediye Kütahyaspor, kentin önde gelen firmalarından Gürok Grup ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Konuyla ilgili Ekspres Haber‘e açıklamalarda bulunan Başkan Altınkaya, “Şehir bizim, takım bizim ama hepimizin” sloganıyla tüm iş dünyasına çağrıda bulundu.

Altınkaya, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Esin Güral Argat‘ın desteğinin büyük rol oynadığını belirterek, “Formamızın göğüs sponsoru Gürok Grup oldu. Bu bizim için büyük bir anlaşma. Diğer firmalarımızdan da aynı katkıyı bekliyoruz.” dedi.

10 Milyon Liralık Sponsorluk Anlaşması

Bir yıllık süreyle yapılan sponsorluk anlaşmasının değeri 10 milyon lira olarak açıklandı. Bu destek, kulübün mali gücünü artırarak takımın daha güçlü bir sezon geçirmesine yardımcı olacak. Başkan Altınkaya, bu tür sponsorlukların kulübün uzun vadeli başarısı için önemli olduğunu vurguladı.

“Sponsorluk Kıvılcımının Büyümesini Bekliyoruz”

Göğüs sponsorluğu için Esin Güral Argat’a teşekkür eden Altınkaya, “Kütahya’da bu sponsorlukların kıvılcımdan ateşe dönüşmesini bekliyoruz. Şehir bizim, takım bizim, ama hepimizin” diyerek, diğer iş dünyası temsilcilerinden de destek beklediklerini ifade etti.

Belediye Kütahyaspor’da ilk sponsorluk Gürok Grup’tan

Toplantılar ve Destek Görüşmeleri Devam Ediyor

Kulüp yönetimi, Belediye Kütahyaspor’a destek amacıyla geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. Altınkaya, bu toplantıda kulüp olarak taleplerini ve isteklerini iş dünyasına ilettiklerini belirtti. Görüşmelerin olumlu ilerlediğini ve iş dünyasından süre talep edildiğini ekleyerek, “İyi dönüşler olacağına inanıyoruz. Transfer dönemi bizi yordu, ama şehir bizden şampiyonluk isteyen bir takım istiyor ve bu doğrultuda bir takım kurduk. Ancak bu takımın sürdürülebilirliğini sağlamak kolay değil.” diye konuştu.

Belediye Kütahyaspor’da ilk sponsorluk Gürok Grup’tan

Belediye Kütahyaspor’a Gürok Grup’tan sponsorluk desteği

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!