Belediye Kütahyaspor’ da sponsorluk anlaşmaları devam ediyor

Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkanı Osman Altınkaya, taraftarlara takıma sahip çıkarak tribünleri doldurması çağrısı yaptı.

Belediye Kütahyaspor' da sponsorluk anlaşmaları devam ediyor
service

Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkanı Osman Altınkaya, taraftarlara takıma sahip çıkarak tribünleri doldurması çağrısı yaptı.

Belediye Kütahyaspor’da sponsorluk anlaşmaları sürüyor.

Sponsorluklarla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkanı Osman Altınkaya, taraftarlara takıma sahip çıkarak tribünleri doldurması çağrısı yaptı.

Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkanı Osman Altınkaya, sponsorluk anlaşmaları ile ilgili Ekspres Haber’e konuştu.

‘Şehir bizim takım bizim’ düşüncesiyle aksiyon aldıklarını bildiren Altınkaya, bu konuda tüm şehirden destek aldıklarını söyledi.

Sponsorluk için görüşmelerin ve ziyaretlerin devam ettiğini anlatan Altınkaya, anlaştıkları firmaları basın ve sosyal medya yoluyla kamuoyuna bildirdiklerinin altını çizdi. Birkaç firma ile daha anlaştıklarını belirten Altınkaya, “Onları henüz açıklamadık. Çünkü ziyarette bulunamadık yoğunluktan. Firma yetkilileri ile buluştuğumuzda bunları da duyuracağız.” şeklinde konuştu.

Kütahyaspor' da sponsorluk anlaşmaları devam ediyor

“TRİBÜNLERİMİZ HERKESE AÇIK, YETER Kİ GELSİNLER”

Son iç saha maçında tribünlerin boşluğuna üzüldüklerini dile getiren Altınkaya, şöyle devam etti:

“Tribünlerimiz boştu. Bu da bizi ister istemez üzdü. Biz zaten özellikle 0-14 yaş arası çocuklarımıza sezona başladığımızdan beri maçları ücretsiz hale getirdik. Buna rağmen tribünlerimizin dolmaması bizi çok üzüyor. Şampiyon olmak için bir mücadele veriyoruz. Şampiyonluğa oynayan bir il takımının tribünlerine yakışan bir kapasitede oynamıyoruz maalesef. Bu vesileyle tribünlerimizin kapısı sonuna kadar herkese açık. Maddi imkansızlıkları olan herkese de yönetim olarak biz taşın altına elimizi koyuyoruz. Yeter ki insanlar gelmek istesin. Tribünlerimiz herkese açık. Bekliyoruz.”

Kütahyaspor' da sponsorluk anlaşmaları devam ediyor

Belediye Kütahyaspor’ da sponsorluk anlaşmaları devam ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!