Tarihi Dönerci menüsüne sulu yemek ekledi

Kütahya'nın meşhur odun ateşinde pişen et döneriyle ünlü Tarihi Dönerci, müşterilerden gelen talep üzerine sulu yemekleri de menüsüne ekledi.

Tarihi Dönerci menüsüne sulu yemek ekledi
service

Kütahya’nın meşhur odun ateşinde pişen et döneriyle ünlü Tarihi Dönerci, müşterilerden gelen talep üzerine sulu yemekleri de menüsüne ekledi.
Kütahya’da odun ateşinde et döner lezzetiyle tanınan Tarihi Dönerci, müşterilerden gelen yoğun talepler doğrultusunda menüsüne yeni sulu yemek çeşitleri ekledi. Pirler Mahallesi’ndeki tarihi Germiyan Sokağı’nda hizmet veren restoran, odun ateşinde dönerin yanı sıra artık kuru fasulye, nohut, tas kebabı gibi geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarını da sunuyor.

Tarihi Dönerci menüsüne sulu yemek ekledi

“MÜŞTERİLER İSTEDİ BİZ YAPTIK”

Tarihi Dönerci’nin işletmecisi Mustafa Garipözer, restoranın odun ateşinde pişen et dönerine olan ilginin her geçen gün arttığını vurguladı. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmenin, gelen istekler doğrultusunda sulu yemek çeşitlerini kalıcı olarak menüye dahil ettiğini belirtti.

Garipözer, “Vatandaşlarımızın taleplerine her zaman cevap vermeye çalışıyoruz. Bu nedenle menümüzü genişleterek kuru fasulye, nohut, güveçte tandır, tas kebabı gibi geleneksel sulu yemekler ve sebze yemeklerini de müşterilerimize sunmaya başladık” dedi.

DOĞAL VE GELENEKSEL LEZZETLER

Tarihi Dönerci’nin lezzetli yemeklerinin yanı sıra sofralarda kayısı ve üzüm hoşafı gibi geleneksel içecekler de yer alıyor. Garipözer, müşteri memnuniyetine verdiği önemi vurgulayarak, “Yemeklerimizi doğal ve geleneksel lezzetlerle birleştirerek en iyisini sunmaya devam edeceğiz” diye ekledi.

Kütahya’ya gelen misafirler artık Tarihi Dönerci’de hem odun ateşinde pişen dönerin tadını çıkarabilecek hem de geleneksel sulu yemeklerin lezzetine varabilecekler.

Tarihi Dönerci menüsüne sulu yemek ekledi

Tarihi Dönerci menüsüne sulu yemek ekledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!