Kütahya’da amatör futbolun çığlığı: “Gençleri üst liglere gönderecek lobimiz yok”

featured
service

Kütahya Tavşanlı 1. Amatör kime kulüplerinden olan Yaylacıkspor’da hem başkanlık, hem de teknik adamlık yapan Hüseyin Sarıca, internet üzerinden canlı yayınlanan bir spor programında Kütahya’daki amatör futbolun “önemli bir sorununa” dikkat çekti. Başkan Sarıca, gençleri daha kulüplere gönderecek lobilerinin olmamasının Kütahya amatör futbolu adına bir engel olduğunu söyledi.

“KULÜBÜM ARABAMIN BAGAJI”

Başkan Hüseyin Sarıca, spor yapmak isteyen her gence kapılarının açık olduğunu ve takımının bu anlamda gençlere her zaman önem verdiğini hatırlattı. Sarıca: “Kulübümüzün sempatik yapısı kariyer yapmış futbolcuların dikkatini çekiyor ve bana bir gün Yaylacıkspor’da oynama sözü veriyorlar. Gençlere örnek olması bakımından bu tutum bizi çok sevindiriyor. Ancak bir kulüp binamız veya bir yerimiz olmadığı için kulüp adresini soranlara cevap vermekte zorlanıyorum, hatta utanıyorum. Çünkü kulübümün tüm araç ve gereçleri arabamın bagajında duruyor” dedi.

“TALEPLERİMİZİ DİKKATE ALSINLAR”

Başkan Sarıca, takım olarak gençlere iyi imkânlar sunmak adına talep ve beklentilerinin olduğunu ve bunları değişik platformlarda dile getirdiklerini belirterek “Gençleri hem spora kazandırma, hem de topluma kazandırma adına yaptığımız çalışmalar çok kıymetli. Bugün Türkiye’nin değişik yerlerinde birçok sporcumuz var. Ama ben bu sayının daha çok artmasını istiyorum. Keşke Kütahya futbolunun üst liglerde iyi bir lobisi olsaydı ve daha çok gencimizi üst liglere gönderebilseydik. Bu noktada beklentilerimizin ve taleplerimizin dikkate alınmasını istiyorum ” ifadelerini kullandı.

Kütahya’da amatör futbolun çığlığı: “Gençleri üst liglere gönderecek lobimiz yok”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!