Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Emekli bayram ikramiyeleri tutarı belli oldu!

featured
service

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dakika kötü haberi verdi. Buna göre bu bayramda emekli maaşı alan herkese ödenecek ikramiyelere herhangi bir zam uygulanmayacak. Peki, ikramiye ne kadar ödenecek? İşte detaylar…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in emekli ikramiyelerinde artış olmayacağına yönelik açıklaması hatırlatılıp, bir artış olup olmayacağı sorulan Erdoğan, ”Çalışma Bakanı Bilgin ne dediyse doğrudur. Bayram ikramiyesi 1.100 TL olacak” dedi.

İKRAMİYELERE ZAM YOK

Bakan Bilgin’in açıklamaları ise şöyle olmuştu:

“Bayram ikramiyelerine yönelik artış gündemimizde yok. 28-29 Nisan’da ödemeler yapılacak. İki bayramda bunun maliyeti 25 milyar lira. Her zaman değerlendirilebilir ama ben şu an mevcut durumu söylüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın gündeme getirebileceği şeyler olabilir. Şu andaki gündemde artış yok. Enflasyona ayarlı bir şey yok. Eşel artış enflasyon sarmalına düşürecek olaylara yol açar. Tüm dünyanın gündeminde enflasyonu yok etme amacı varken, hiper enflasyon tehlikesini çağrıştıracak söylemleri doğru bulmuyorum.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Emekli bayram ikramiyeleri tutarı belli oldu!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!