Kütahya’ya uyuşturucu/uyarıcı madde getiren 4 kişi tutuklandı

featured
service

Gençleri ölüme sürükleyen uyuşturucu/uyarıcı madde satışı ve kullanımını önlemek için operasyonlarına devam eden Kütahya Emniyet Müdürlüğü, 4 kişiyi daha yakaladı.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında M.Y. isimli şüphelinin il dışından Kütahya’ya uyuşturucu madde getireceği bilgisi edinildi.

Polis, olayın şüphelisi tarafından kullanılan otomobili takibe aldı.

Aracın, Kütahya- Eskişehir karayolunun Kütahya girişinde bulunan bir petrol istasyonunda durduğu görülmesi üzerine operasyon düğmesine basıldı. Şüpheli M.Y. tarafından kullanılan araç ve içerisinde bulunan 4 kişi yakalandı.

Araç içerisinde yapılan aramada 46.57 gram metamfetamin maddesi ve payp adı verilen aparat ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere Kütahya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen M.Y., Ş.B., Ş.T. ve H.I.Ç. isimli zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kütahya’ya uyuşturucu/uyarıcı madde getiren 4 kişi tutuklandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!