Kütahya’da daha önce iki kez açılan ve tam not alan Şahane Festival, yaklaşık 35 butik ile kapılarını açtı.
Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir otelde açılan festivalde birbirinden farklı ürünün yer aldığı iki bin çeşit müşterilerin beğenisine sunuldu.
Şahane Festival yetkililerinden Murat Hasağdaş, Kütahya’da 3. kez festivali açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
İstanbul, Bursa, Konya ve farklı illerden esnafın katıldığını belirten Hasağdaş, “Yaklaşık 35 tane butiğin, çanta, ayakkabı, aksesuar ve erkek giyimine kadar yaklaşık 2 bin farklı model ve kalitede ürünle yeniden Kütahya’dayız. Tüm Kütahyalı hanımları buraya beklemekteyiz.” diye konuştu.
“AÇILIŞA ÖZEL 250 LİRA İNDİRİM ÇEKİ VERDİK”
Festivalde yer alan ürünlerin segment olarak sınıfının en iyisi olduğunu vurgulayan Hasağdaş, yüzde 70’in üzerinde indirimler bulunduğunu dile getirdi.
İlk güne özel 300 kadına 250 indirim çeki verdiklerini bildiren Hasağdaş, şunları kaydetti:
“Ürün çeşitliliğimiz sosyal medya ve fenomen firmalarının bulunduğu ana gruplardan meydana gelmektedir. Tüm Kütahyalı hanımları şahane festivale beklemekteyiz. Festivalimiz Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü sabah 11, akşam 11 aralığında açıktır. Tüm müşterilerimizi bekliyoruz.”