Arabasının parası kadar ceza yedi

featured
service

Kütahya’da polisin “dur” ihtarına uymayan sürücü, yaklaşık 2 kilometrelik kovalamacanın ardından yakalandı.

Bir gece önce de polisi peşinden koşturduğu ve izini kaybettirdiği öğrenilen sürücüye 15 bin 87 TL trafik para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre, polisin “dur” ihtarına uymayan M.D. yönetimindeki plakasız araç kaçmaya başladı.

M.D. yönetimindeki plakasız aracı uzun süre kovalayan trafik polisleri, Balıklı Mahallesi üzerinde bir otomobile de çarpıp kaçan sürücüyü kısa bir süre sonra yakaladı.

Motosikletli Şahin Timi tarafından Pirler Mahallesi’nde yakalanan aracın sürücüsü M.D.’nin ehliyetinin olmadığı, aracın plakasının 43 ABB 347 olduğu ortaya çıktı.

Bir gece önce de polisin “dur” ihtarına uymayan aracın sürücüsü olduğu belirlenen M.D., aracının bağlanmaması için uzun süre polise dil döktü.

Aracı bağlanan M.D.’ye toplamda 15 bin 87 TL trafik para cezası kesildi.

Drift yaptığı da tespit edilen araç, 2 ay süre ile trafikten men edilerek otoparka çekildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arabasının parası kadar ceza yedi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!