2022 Tofaş Şahin gelecek mi, araç yeniden mi üretiliyor? 2022 Tofaş Şahin için iddialar gerçek mi?

featured
service

Son zamanlarda 2022 yılı üretimi Tofaş Şahin geleceğine dair iddialar konuşulmakta. Sosyal medya üzerinden konuşulmaya ve tartışılmaya devam etmekte. Bu konunun neden açıldığı için bilinmiyor.

2022 Tofaş Şahin üretilecek mi?

Tofaş kuş serisi olarak bilinen arabaların üretimleri yıllar öncesinde sona ermişti. Ki yıllar öncesinden kast edilen ise 2002 senesi. Ancak üretimin durması sadece ülkemiz içinde geçerliydi. Araç Türkiye’de üretilmese de Holland DOCC markası aracılığıyla üretimi yurt dışında devam ettirildi. Bu konu ile ilgili net bir bilgi olmasa da yurt dışında 2014 yıllarına varana dek üretim devam etmişti.

Üretimin yeniden olacağı iddiaları ise ülkemizde geçerli olan iddialar değil. Bu iddilar Holland DOCC markasından yola çıkılarak üretilmiş şeyler. Holland DOCC seriyi düzenleyerek üretime başlayacak ancak bunu son ve yeni pazarı olan Etiyopya’da yapacak.

Konu ile ilgili iddialar olsa da bu iddialar için resmi açıklama yapılmadı. Yani hala net bir bilgi var diyemeyiz. Bundan dolayı da yeni seri gelirse araba için neler değişecek ve yeni haline neler ekleneceği konusunda bilgi de mevcut değil.  Bu konuda net bir bilgi gelmesi için  Holland DOCC tarafından resmi bir açıklama yapılması gerekir. Bunun akabinde ise gereken değerlendirmeleri yapabiliriz.

2022 Tofaş Şahin gelecek mi, araç yeniden mi üretiliyor? 2022 Tofaş Şahin için iddialar gerçek mi?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!