96 yıllık KÜTSO tarihinde bir ilk, Esin Güral Argat yeni başkan

featured
service

TOBB’a bağlı oda ve borsalarda yapılan seçimlerde bu yıl bir ilke imza atıldı. Gürok Grup Başkan Vekili Esin Güral Argat, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkanlık koltuğuna oturdu.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KÜTSO) Meslek Komitesi Üyeleri ve Meclis Üyeleri Seçimi tamamlandı.

Seçime tek aday olarak giren Gürok Grup Başkan Vekili Esin Güral Argat, 14 meslek komitesinin tamamında başarı sağlarken, KUTSO’nun 35 meclis üyesi de belli oldu.

Yapılacak ilk Meclis toplantısında KUTSO, yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, genel kurul delegeleri, disiplin kurulu üyelerini seçecek.

Seçimin ardından Argat, 96 yıllık KUTSO tarihinin, aynı zamanda da Türkiye’nin seçimle gelen ilk kadın TSO başkanı olacak.

Oylamanın ardından Esin Güral Argat, seçime katılan KUTSO üyelerine verdikleri destek için teşekkür etti. Çok güzel bir yolculuğa hep beraber çıktıklarını belirten Argat, şunları söyledi:

“Sevgili yol arkadaşlarımla beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Çok iyi bir çalışma dönemi geçti. Tüm komitelerimizin çok iyi çalıştığını biliyorum. Tek liste olmamıza rağmen herkes elinden gelenin ötesinde işini yaptı. Bu sorumlulukları aldığınız ve bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum.”

96 yıllık KÜTSO tarihinde bir ilk, Esin Güral Argat yeni başkan

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!