Aizanoi Antik Kenti bahara hazırlanıyor

Kütahya'da turizmin gelişmesine öncülük edecek olan Aizanoi Antik Kent'inin yeniden ayağa kaldırılması için sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alan Kütahya Valisi Ali Çelik, "Çalışmalar bahara yetişecek" dedi.

featured
service

Kütahya’da turizmin gelişmesine öncülük edecek olan Aizanoi Antik Kent’inin yeniden ayağa kaldırılması için sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alan Kütahya Valisi Ali Çelik, “Çalışmalar bahara yetişecek” dedi.

Aizanoi Antik Kenti’nde devam eden projelerde gelinen aşama hakkında bilgiler almak üzere ilgili yetkililerle bir araya gelen Kütahya Valisi Ali Çelik, antik kentteki çalışmaların kış aylarında tamamlanarak bahara hazır hale getirileceğini söyledi.

Zeus Tapınağı’nın aydınlatılması, tarihi konakların restorasyonu, mobil tanıtım uygulamasının geliştirilmesi, ücretsiz internet hizmeti gibi antik kente değer katacak çalışmalarda sona gelindiğini aktaran Vali Çelik, yön ve eser tabelalarının tamamının yenileceğini de kaydetti.

Aizanoi Antik Kenti bahara hazırlanıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!