Alman turistlerin yeni gözdesi Kütahya oldu

featured
service

Almanya’nın önde gelen tatil havayolu şirketi Eurowings, 2022 yılının yaz sezonu için Kütahya Zafer Havalimanı’nı uçuş programına aldı. Almanların gözdesi Aizanoi Antik Kenti, Kütahya turizmi için çok önemli bir unsur olarak görülüyor.

Eurowings, Stuttgart uçuş ağına Türkiye’den Kütahya’yı da aldı. Alınan bilgiye göre ayrıca 2022 yaz uçuş programı kapsamında Düsseldorf’tan da Kütahya’ya uçuş planlaması hazırlıkları da var.

Alman turistlerin özellikle Çavdarhisar’da bulunan Aizanoi Antik Kenti’ne büyük ilgi gösterdikleri öğrenildi. Bu durum ülke ve il ekonomisine önemli bir katkı sağlayacak.

Anadolu’daki en iyi korunmuş Zeus Tapınağına ev sahipliği yapan ve “İkinci Efes” olarak nitelendirilen Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesindeki Aizanoi Antik Kenti’nde yeni bulunan eserler ve bunun dünya genelinde tanıtılıyor olması, Almanları etkileyen unsurlar arasında görülüyor.

 

 

Alman turistlerin yeni gözdesi Kütahya oldu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!