Altıntaş Zafer OSB yatırıma hazır hale getiriliyor

featured
service

Kütahya’da binlerce kişiye istihdam sağlayacak Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi yatırımlara uygun hale getiriliyor.

Altıntaş Zafer OSB’de incelemelerde bulunan Kütahya Valisi Ali Çelik, OSB’nin biran önce faaliyete geçmesi için altyapı çalışmalarının hızlı şekilde sürdürüldüğünü söyledi.

– “Enerji nakil hattı çalışmaları tamamlandı”

Eylül ayında başlatılan enerji nakil hattı çalışmalarının tamamlandığını belirten Çelik, “116 direğin dikimi ve nakil hattına ait kabloların çekimi tamamlandı. Kasım ayı içerisinde elektrik verilmeye başlanacak.” dedi.

– “Altyapı çalışmaları için 30 Kasım’da yer teslimi yapılacak”

Birinci etap alanına ait yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu ve Telekom altyapı şebekesi inşaatları yapım işi için 30 Kasım Pazartesi sözleşme imzalanarak yer teslimi yapılacağını bildiren Vali Çelik, şöyle devam etti:

“Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığı’mızın sorumluluğu altında yapılacak olan Birinci etap altyapı çalışmalarının 81 milyon 772 bin 700 lira keşif bedelli ihalesini gerçekleştirdik. 30 Kasım Pazartesi sözleşme imzalanarak yer teslimi yapılacak ve altyapı çalışmalarına başlanacak. Kütahya’mıza hayırlı olsun.”

Vali Çelik, yapılması planlanan TCDD hattı ile doğalgaz hattı güzergâhında da incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Vali Çelik’e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı İsmet Özotraç ile Altıntaş Zafer OSB Müdürü Göksel Ilgaz eşlik etti.

Altıntaş Zafer OSB yatırıma hazır hale getiriliyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!