Ekmek fiyatlarına yapılan zamma en sert tepki belediye başkanından geldi

featured
service

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçedeki fırıncıları ve fiyat belirleme komisyonunu uyardı. Zamlı tarifeye itirazlarının çelişkili şekilde reddedildiğini belirten Başkan Güler, “Zamlı tarifede ısrar edilirse Belediye olarak ekmek üretimini artırırız. Milletin aklıyla alay etmeyin” dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler yaptığı açıklamada “Zamlı tarifede ısrar edilirse Tavşanlı Belediyesi olarak ekmek üretimini artırırız. Milletin aklıyla alay etmeyin.

Milletin aklıyla alay etmek diye buna derler. Ekmek fiyatlarına belediye olarak yaptığımız itiraz önce komisyon tarafından kabul ediliyor; yani ‘zamlı tarife geçersiz, eski tarife geçerlidir’ deniliyor.

Sonra aynı gün aynı komisyon ikinci bir kararla belediyenin itirazını reddediyor. Güler misin ağlar mısın? Bu çelişki üzerine çünkü dayanak kabul ettikleri mevzuat bile geçerli değil; yeniden toplantı kararı alınıyor bugün.

Belediye olarak dediğimiz şu; devlet uygun fiyata un desteği veriyor. Fiyatların makul seviyede artması gerek. Ha olmadı belediye olarak biz de günlük üretimi artırırız ve mümkün olduğunca vatandaşı rahatlatırız. Fırıncı esnafımız ve komisyon bunu düşünsün derim.” dedi.

Ekmek fiyatlarına yapılan zamma en sert tepki belediye başkanından geldi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!