Ekonominin A Takımına Kütahyalı siyasetçi atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Kütahyalı siyasetçi Abdullah Erdem Cantimur, Bakan Şimşek’in yardımcısı oldu.

Ekonominin A Takımına Kütahyalı siyasetçi atandı
service

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yardımcıları belli oldu. Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Kütahyalı siyasetçi Abdullah Erdem Cantimur, Bakan Şimşek’in yardımcısı oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bakan yardımcılarının atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

En çok merak edilen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcıları da netlik kazandı. Atama kararlarına göre Bakan Şimşek’in yardımcılarından birisi Kütahyalı siyasetçi Abdullah Erdem Cantimur oldu. Şimşek’in diğer yardımcıları ise İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya oldu.

ABDULLAH ERDEM CANTİMUR KİMDİR?

1961 yılında Kütahya’nın Simav ilçesinde dünyaya gelen Abdullah Erdem Cantimur, Anadolu Üniversitesi Kütahya İdari Bilimler Yüksekokulundan mezun oldu.

Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Cantimur, Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda 4 dönem Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

AK Parti Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olan Cantimur aynı zamanda 22. Dönem Kütahya Milletvekilliği yaptı.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Cantimur, 2012-2015 yıllarında Maliye Bakan Yardımcılığı yaptı.

KAYNAK

Ekonominin A Takımına Kütahyalı siyasetçi atandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!