Kütahya Belediyesi kadrolu 8 itfaiyeci alacak

featured
service

Kamu kurumu bünyesinde kadrolu statüde olmak üzere yeni memur alımı başvuruları alınacak. Kütahya Belediyesi için kadrolu itfaiye eri alımı başvuruları alınacak. Aralık ayı itfaiyeci alımı için kimler başvuru yapabilir? İşte kamu kurumu itfaiye eri alımı başvuruları ve tüm detaylar.

Kütahya Belediyesi itfaiyeci alımı şartları şöyle:

Adayların başvuru için 657 Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartlara haiz olmaları gerekiyor. Ayrıca diğer hususlar da şu şekilde:

Boy şartı itibarıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak şartları var.

6 İtfaiye Eri kadrosuna başvuru için İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans programlarından birinden mezun olmak gerekiyor.

2 İtfaiye Eri kadrosuna başvuru için İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans programlarından birinden mezun olmak şartı aranıyor.

8 adet itfaiye eri alımı GİH 10. derece kadrolara olacak. En az C sınıfı ehliyete sahip olmak, KPSSP93 puan türünden en az 60 puan isteniyor.

İtfaiyeci alımı başvurusu için adayların 13-17 Aralık 2021 tarihleri arasında boy ve kilo ölçümü sırasında şahsen yapmaları gerekiyor. Başvurulara dair tüm gerekli bilgi ve detaylar alttaki linkte bulunuyor.

ALINACAK 8 PERSONEL ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kütahya Belediyesi kadrolu 8 itfaiyeci alacak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!