Kütahya Belediyesi personel alımı için İŞKUR’da ilana çıktı

featured
service

Yayımlanan ilan ile Kütahya Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 29 kişilik boş kadro ile farklı alanlarda personel alımı ve bekçi alımı yapacağını bildirdi. İşe alımlar Kütahya Belediyesi Özel Güvenlik ve Personel A.Ş. birimine yapılacak.

Hangi Pozisyonlarda Personel Alımı Yapılacak?

15 beden işçisi (genel), 4 şoför, 1 su kanalı işçisi, 3 bekçi, 1 temizlik görevlisi, 3 veteriner sağlık teknikeri, 2 veteriner hekim, 7 farklı kadro için aranan ortak nitelikler:

Adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 20 yaşını tamamlamış ve 50 yaşından büyük olmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli veya yaşlı aylığı almıyor olmak şartları aranacak.

Ayrıca başvuru için Kütahya’da ikamet ediyor olmak gerekiyor.

Pozisyonuna Göre Özel Nitelikler:

Beden İşçisi ( Genel ): En Az ilkokul mezunu olmak ve işsiz olmak.

Şoför: En az ilkokul mezunu olmak, En az C sınıfı veya üst sınıf ehliyete sahip ve SRC2-SRC4belgelerine sahip olmak.

Su Kanalı İşçisi: En az ilkokul mezunu olmak.

Bekçi: En az ilkokul mezunu ve işsiz olmak.

Temizlik Görevlisi: En az ilkokul mezunu ve işsiz olmak.

Veteriner Sağlık Teknikeri: Laborant ve veteriner Sağlık, Veteriner Sağlık Teknikerliği ön lisans programlarından mezun olmuş olmak.

Veteriner Hekim: Tercihen Kedi Köpek hekimliğinde tecrübeli ve röntgen ultrason uygulama eğitimi sertifikası almış olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 24 Ocak 2022 tarihi ile başvurular başlamış olup en geç 26 Ocak 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmiş olması gereklidir.

Kütahya Belediyesi personel alımı için İŞKUR’da ilana çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!