Kütahya İnköy Küçük Sanayi Sitesi yükseliyor

Belediye Başkanı Alim Işık, “İnköy Küçük Sanayi Sitesi, Türkiye’nin en modern sanayi sitelerinden birisi haline gelecek.” dedi.

Kütahya İnköy Küçük Sanayi Sitesi yükseliyor
service

Çalışmaların tüm hızla sürdüğü ve şekillenmeye başlayan İnköy Küçük Sanayi Sitesi inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alim Işık, “İnköy Küçük Sanayi Sitesi, Türkiye’nin en modern sanayi sitelerinden birisi haline gelecek.” dedi.

Kütahya Belediyesi dönüşüm projeleri içerisinde yer alan İnköy Küçük Sanayi Sitesi inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alim Işık, bir taraftan blokların temel atma işlemlerinin sürdüğünü bir taraftan da temel işlemleri tamamlanan bloklarda kolonların yerleştirilmeye başlandığını belirtti.

Türkiye’nin en modern sanayi sitelerinden birinin inşa edildiğini belirten Işık, “Geçen yıl başlattığımız ve sanayide 530 işyeri olan hemşehrilerimizin talebiyle inşaatına başlanan birinci etap sanayi sitemizin bugün itibariyle artık prefabrik kolonlarının dikimine başlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim kazasız ve belasız tamamlamayı ve hemşehrilerimizin burada memleketimize hizmet vermesini nasip eylesin. Bir yıl öncesine gittiğimizde burada bu şekilde bir sanayi sitesinin yükseleceğine inanmıyordu hiç kimse.Bize inanan ve güvenen 530 kişiyle bu işe başladık. Şimdi diğerleri ikinci etapla ilgili ne zaman başlayacak diye bizlere ve başkanımıza taleplerini iletmeye başladı. Bu da önemli bir gelişme.

“İKİNCİ ETAP ÇALIŞMALARIMIZA DA BAŞLAYACAĞIZ”

“Hızla buranın imalatı tamamlandığında inşallah ikinci etap çalışmalarımızı da başlatacağız.” diyen Işık, şunları kaydetti: “Şu anda Küçük Sanayi Sitemizdeki irili ufaklı bin 400’ye yakın işyerimizin tamamını inşallah buraya taşımayı ve bin 600 yeni işyeriyle burayı yeni sanayi merkezi yapmayı planlıyoruz. Türkiye’nin en modern sanayi sitelerinden birisi haline gelecek.Sosyal donatılarıyla, camisiyle, 90 ve 150 metrekarelik işyerleriyle iki tipte şu anda çalışmalara başlandı. İkinci etapta gelen taleplere göre metrekareler değişebilir ama toplamda bin 400 işyerimizi buraya fazlasıyla sığdıracak şekilde bir planlamayı yaptık.1 milyon 150 bin metrekarelik sanayi alanımızı, projesini ve plan tadilatını yaparak şehrimize kazandırdık.”

“EN KISA ZAMANDA ANAHTARLARIMIZI ALMAYI BEKLİYORUZ”

Işık ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde gören Kütahya Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Kuşan ise, “Kütahya sanayisine bu projeyi hazırladığınız için teşekkür ederim. Başladığımız günden bugüne kadar bu hale getirdiniz. Allah razı olsun. En yakın zamanda anahtarları almayı Rabbim nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Kütahya İnköy Küçük Sanayi Sitesi yükseliyor

Kütahya İnköy Küçük Sanayi Sitesi yükseliyor

Kütahya İnköy Küçük Sanayi Sitesi yükseliyor

Kütahya İnköy Küçük Sanayi Sitesi yükseliyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!