Kütahya markası Keramika yine şampiyon

featured
service

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, firmaların 2020 yılı ihracat rakamları değerlendirme sonuçlarına göre belirlenen “3. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreninde”  Ünsa A.Ş., 2006 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Seramik Sofra-Mutfak ve Süs Eşyası kategorisinde Keramika markası ile 1. oldu.

Ticaret Bakan Yardımcısı Tuna Turagay ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle’nin katıldığı ödül töreninde Genel Müdür Emin Yüce Keramika adına ödül ve plaket aldı.

Genel Müdür Emin Yüce “Şirketimiz Ünsa A.Ş.’nin ödüle layık görüldüğü bu tören, bizler için büyük bir gurur ve onur kaynağı oldu. Tüm dünyayı ekonomik ve sosyal olarak etkisi altına alan pandemi döneminde, bizler ülkemiz için üretmeye devam ettik.  Hız kesmeden devam ettiğimiz üretimlerimizle, ihracat rakamlarımızın artış göstermesi için tüm ekibimizle birlikte büyük çaba sarf ettik. Bu başarımızın önümüzdeki yıllarda artarak devam edeceğini temenni ediyoruz. Keramika ailesi olarak ülkemiz adına daha büyük başarılar için çalışma gayreti içerisinde olacağız. Bugün layık görüldüğümüz bu ödülde, sayıları 1400’ü aşan personelimizin her birinin alın teri ve özverisi var. Başta İhracat Departmanımız olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Bizler bu ülkenin sanayicileri olarak, yaşanan zorlu süreçte devletimizin ve ilgili bakanlıklarımızın gücünü hep yanımızda hissettik. Başarılarımızın devletimiz nezdinde takdir edilmesi bizler için çok önemli bir motivasyon kaynağı oldu. Ayrıca bu önemli organizasyonun gerçekleştirilmesini sağlayan Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği’ne teşekkürlerimizi sunar, ülkemizin gelişmesi, ekonomimizin dünya ülkeleriyle rekabet edebilmesi için çaba gösteren birliğimizin değerli üyelerini de tebrik ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Kütahya markası Keramika yine şampiyon

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!