Kütahya’da ikinci el giyimin tek adresi

“İkinci elde birinci kalite” mottosuyla açılan Jetgo ikinci el giyim mağazası toplumun her kesiminden müşteri ağırlıyor.

featured
service

“İkinci elde birinci kalite” mottosuyla açılan Jetgo ikinci el giyim mağazası toplumun her kesiminden müşteri ağırlıyor. Jetgo hem cebe hem de doğaya sağladığı katkıyla da öne çıkıyor.

5 ay önce Kütahya’da kapılarını açan ve müşterilerinin kıyafet talebi ihtiyacına cevap veren Jetgo ikinci el giyim mağazası her bütçeye uygun olmasıyla da ilk tercih edilen oluyor.

Jetgo ikinci el giyim mağazası sahibi Bedriye Özbay, internet üzerinden başladığı girişimini ete kemiğe büründürdü, 5 ay önce kadın girişimci olarak hizmet sektörüne adım attı.

Sattığı ürünlerin içinden sıfır ürünlerin de çıktığını anlatan Özbay, çok güzel tepkiler aldığını hatta MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın kendisine destek telefonu açtığını aktardı.

“İKİNCİ EL KIYAFETE ÖN YARGININ KIRILACAĞINA İNANIYORUM”

Toplumun her kesiminden kendisine alışverişe geldiklerini kaydeden Özbay, “Geçtiğimiz günlerde yapılan haberimizin altına ikinci eli eleştiren bir yorum yapılmış. AB ülkelerinde bizim verdiğimiz hizmet ön planda. Kütahya’da da bu ön yargının kırılacağına inanıyorum” dedi.

İnsanların bütçesine sağladığı katkının yanı sıra doğaya da faydalı olduklarının altını çizen Özbay, geri dönüşüm sayesinde 240 günlük lamba enerjisinin, 14 günlük suyun geriye kazandırıldığını belirtti.

“FİYATLAR 10 LİRADAN BAŞLIYOR, KENDİM GİYMEYECEĞİM ÜRÜNÜ SATMAM”

Fiyatların 10 liradan başladığını aktaran Özbay, “Kendim giymeyeceğim ürünü raflarıma koymuyorum. Hepsi sıfır ayarında” ifadelerini kullandı.

Jetgo’da ikinci elde birinci kalite sloganıyla yola çıktığını anlatan Özbay, bayram pazarında da yer alacaklarını bildirdi.

Mağaza, Mecidiye Mahallesi Yeşil Cami karşı aralığı Çapraz Bahçe Sokak No 9 Kütahya adresinde bulunuyor. Telefonla irtibat kurmak isteyenler ise 0 505 447 11 30 numaralı telefonu arayabilirler.

Kütahya’da ikinci el giyimin tek adresi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!