Kütahya’da ilk ve tek! Sadece kadınlara özel kafe

Kütahya’da 3 yıl önce açılan Canan Kafe ve Gezek Evi, sadece kadınlara hizmet veriyor.

featured
service

Kütahya’da 3 yıl önce açılan Canan Kafe ve Gezek Evi, sadece kadınlara hizmet veriyor.

Asım Gündüz Caddesi üzerinde bulunan Canan Kafe işletmecisi Emine Hanım, Kütahya’da sadece kadınlara hizmet verdiklerini söyledi.

Bazı kadınların erkeklerle aynı ortamda bulunmaktan rahatsız olduğuna dikkati çeken Emine Hanım, sadece kadınların gidebildiği ilk ve tek mekânın Canan Kafe olduğuna işaret etti.

“Başta ben ve bazı arkadaşlarım, erkeklerin bulunduğu ortamda rahat edemedik. Gülemedik, eğlenemedik, oynayamadık. Bu rahatlığı sağlayabilmek adına bu mekânı açtım” diyen Emine Hanım, yöresel yiyeceklerin de en güzel haliyle sunulduğunu söyledi.

Kütahya Ajansı’na özel açıklamalar yapan Emine Hanım, “15 günde bir eğlencelerimiz var, kadınlar matinesi, şeklinde. Kına, nişan ve doğum günü şeklinde değişik etkinliklerimiz oluyor” ifadelerini kullandı.

Kütahya’nın kültüründe bulunan “gezek” hakkında da konuşan Emine Hanım, “Kütahya kültüründeki kadın gezeğine erkekler girmiyor. Evlerdeki gezekleri Canan Kafe’ye uyarlamaya çalıştık” dedi.

Kütahya’da ilk ve tek! Sadece kadınlara özel kafe

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!