Kütahya’da Ramazan pidesi fiyatı ne kadar olacak?

featured
service

İstanbul başta olmak üzere bazı illerde Ramazan pidesi fiyatları ve gramajları belirlenmeye başladı. Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala pide fiyatlarını belirleyen İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, 330 gram sade pidenin 6 TL’ye satılacağını söyledi.

Geçen yıl ise 365 gramlık pide 4 TL’ye satılıyordu.

Ramazan ayı 2 Nisan’da başlıyor. Çok az süre kala merakla beklenen pide fiyatları da belirlenmeye başladı. İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, 330 gram sade pidenin 6 TL’ye satılacağını açıkladı. 330 gram susamlı yumurtalı pide 7.50 TL, 415 gram pide 7.50 TL ve 415 gram susamlı yumurtalı 9 TL’ye satılacak.

Kütahya’da pide fiyat ve gramajlarının Mart ayı sonunda belirleneceği iddia edilirken, zamlı fiyatlara vatandaş tepkisini azaltmak için bu uygulamanın yapıldığı kaydediliyor.

Konuyla ilgili olarak Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ile Fırıncılar Odası henüz bir fiyat belirlemiş değil. Fiyatlara zam gelmesinin kaçınılmaz olduğuna işaret eden bazı fırıncı esnafları, vatandaşların bu durumdan kendilerini sorumlu tutmaması gerektiğini söylüyor.

Kütahya’da Ramazan pidesi fiyatı ne kadar olacak?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!