Kütahya’da tarım fuarı 14. Kez Ziyaretçilerini ağırlıyor

Kütahya'da tarım ve hayvancılık sektörlerini bir araya getiren Tarım Fuarı, bu yıl 14. kez ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kütahya'da tarım fuarı 14. Kez Ziyaretçilerini ağırlıyor
service

Kütahya’da tarım ve hayvancılık sektörlerini bir araya getiren Tarım Fuarı, bu yıl 14. kez ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kütahya’da düzenlenecek olan 14. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, bu yıl 9-12 Mayıs tarihleri arasında Pazartesi Pazarı Fuar Alanı’nda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Tarımın ve hayvancılığın yenilikçi yüzlerini sergileyecek, sektör profesyonellerini bir araya getirecek ve son teknoloji ürünlerle tanışma fırsatı sunacak olan fuar, sektördeki en son gelişmeleri takip etmek isteyen herkes için büyük bir fırsat olacak.

Ziyaretçiler, geniş ürün yelpazesi, interaktif seminerler ve özel etkinliklerle dolu dört gün boyunca sektördeki en son gelişmeleri keşfetme şansını yakalayacaklar.

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “9-12 Mayıs tarihlerinde Pazartesi Pazarı Fuar Alanı’nda gerçekleşecek olan bu heyecan verici etkinliğe tüm halkımızın davetli olduğu belirtilmiştir.” denildi.

Kütahya 14. Tarım Fuarı Mayıs’ta 

Kütahya’da tarım fuarı 14. Kez Ziyaretçilerini ağırlıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!