Kütahya’daki kadın girişimcinin başarısı! “Yapamazsınız” diyenler yanıldı!

featured
service

Kütahyalı Meryem Delibaş ve kızı Hatice Küçük, “Kadın isterse yapar” sözünü gözler önüne serdi.

Hürriyet Caddesi’nde anne Meryem Delibaş ve kızı Hatice Küçük, geçimlerini “Hatcik” ismini verdikleri çay ocağından sağlıyor.

Halk arasında “Erkek işi” olarak görülen çaycılığı “Yapamazsın” diyenlere inat başaran anne-kız, kısa sürede hem çevre esnafın hem de vatandaşların büyük takdirini topladı.

“Bizi ilk görenler şaşkınlık yaşasa da daha sonra alıştılar” diyen Hatice Küçük, “Annem daha önceden fabrikada çalışıyordu ben de üniversite bitirdim. Ben de fabrikada çalışmaktansa anne kız bir şeyler yapalım dedik. Esnaf öncede tereddütte kaldı, ancak daha sonra baba-kız dede-torun gibi olduk” dedi.

İşini severek yaptığını kaydeden anne Meryem Delibaş, “Çalıştığın zaman hiç bir işin zorluğu yok. İlk askıya çıktığımda utandım ama sonrasında gururla taşıdım çünkü utanılacak bir iş yapmadığımı anladım. Gerçekten de o gün bugündür artık çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Kütahya Ajansı’na konuşan Meryem Delibaş ve kızı Hatice Küçük, şunları söyledi:

Kütahya’daki kadın girişimcinin başarısı! “Yapamazsınız” diyenler yanıldı!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!