Renault Baştaş ödüle doymuyor

featured
service

Renault – Dacia yetkili servisi Baştaş Grup, önceliğini müşteri memnuniyeti olarak tutmasının ödüllerini toplamaya devam ediyor. Bu sayede 2021 yılı mükemmellik (R-Performans) ödülünü kazanan Renault Baştaş, servis yetkilisi teknisyenlerini, tüm teknolojik gelişmelere paralel olarak sürekli eğitime tâbi tutuyor.

Serviste kullanılan cihazlar ve yazılımlar sadece yetkili servislerde bulunan özel kitlerden oluştuğunu belirten Renault Baştaş Servis Müdürü Ahmet Selim Kaymaz, araçların bakım esnasında A’ dan Z’ ye bütün elektronik ve mekanik kontrollerinin yapıldığını, bu sayede tüm müşterilerinin içi rahat bir şekilde seyahat edebildiğini vurguladı. Kaymaz açıklamasında şunları kaydetti:

“Renault Mais tarafından verilen 2021 yılı Serviste Mükemmellik (R-Performans) ödülünü kazanmış olmanın gururunu sizlerle paylaşıyoruz. Size çalışmalarımız hakkında kısa bilgi vermek istiyorum.

Yapılan tüm ücretli işlemlerin garantili olduğu servisimizde, aracınızı servis yetkilisine teslim ettikten sonra ister servisle çarşı merkeze bırakır, istenirse de bekleme salonunda çay-kahve ikramı sırasında aracınızın bakım, onarım, parça değişimi gibi her türlü işlemleri size de gerekli bilgilendirmeler yapılarak ve onayınız alınarak yapılır.

Günümüzde araçlar çok değerlendi. Bu yüzden araçların mutlaka emin ellere teslim edilmesi gerekiyor.

Renault Baştaş’ın kaliteli hizmet anlayışı nedeniyle şehir dışından da çok talep görüyoruz.

Tüm Kütahya’ya hizmet etmenin yanı sıra il dışından da servisimize ilgi gösterilmesinin gururunu sizlerle paylaşıyoruz.

Ayrıca ödülünü kazanmamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve değerli müşterilerimize teşekkür ederiz.”

Renault Baştaş ödüle doymuyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!