Şahin’den sonra Toros efsanesi de geri geliyor! Beyaz Toros fırtınası tekrar diriliyor! İşte o tarih…

featured
service

Bir dönemin en çok satan ve beğeni toplayan modellerinden Renault Toros’un 2022 yılında yeniden üretime başlanacağı öğrenildi. Fransız otomotiv devi Renault, özellikle Türkiye’de büyük ilgi gören Toros modelinin tanıtımını tamamladı. 2022 yılında görmeyi umduğumuz yeni Renault Toros için tasarım ve motor seçenekleri açıklandı.

RENAULT TOROS YENİDEN YOLLARA ÇIKIYOR

Otomotiv sektöründe son dönemde eski klasik otomobil modellerinin yeniden satışa sunulması trendi devam ediyor. Otomobil üreticilerinin bir dönem çok satan ancak daha sonra üretimine son verdiği modelleri yeniden üretmeye başlaması, otomobil tutkunlarını da heyecanlandırıyor. Özellikle Türkiye’de de Tofaş Şahin’in yeniden üretileceğine dair iddialar büyük ilgi görüyor. Fiat klasik Tipo modelini makyajlı bir şekilde üreterek piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Türkiye’de klasik otomobil denilince akla ilk gelen modellerden biri olan Renault Toros da benzer bir kabuk değişimi sürecine girdi. Dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden Fransa merkezli Renault, Türkiye’de çok satan Toros modeli hakkında yeni açıklamalar yaptı. Özellikle 1990 ile 2000 yılları arasında ülkemizde bir hayli popüler olan Toros modeli, çok yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. Avrupa’da Renault 12 ismiyle satılan bu model ülkemizde Toros adıyla kendini otomobil tutkunlarına sevdirmeyi başardı.

2022’DE TOROS RÜZGÂRI ESECEK Mİ?

Otomotiv sektöründe dikkat çeken iddialar arasında Renault markasının Toros modelini 2022 yılında yeniden üreteceği öne çıktı. Renault markası, bir döneme damgasını vuran eski modellerini revize ederek elektrikli motor desteği ile satışa sunmasıyla dikkat çekiyor. Fransız otomotiv devi, daha önceden Renault 5 modelini elektrikli otomobil yaparak yeniden piyasaya sürmüştü.

Otomobil tutkunları şimdi de benzer bir hamlenin Renault Toros için gelmesini bekliyor. Klasik otomobil modellerini elektrikli araç formunda tasarlayıp satışa sunan Renault markasından Toros hamlesi heyecan yarattı. Ancak şimdilik iddia olarak dile getirilse de markanın Toros adıyla elektrikli bir araç tasarımına başlaması bekleniyor. Renault Toros elektrikli motor ile 2022 yılında tasarım süreçlerinden geçiyor.

Şahin’den sonra Toros efsanesi de geri geliyor! Beyaz Toros fırtınası tekrar diriliyor! İşte o tarih…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!