SERKAR Oto Lastik karada yürüyen tüm araçlara lastik tedarik ediyor

“Aracı olan herkese sesleniyorum, bizden fiyat almadan aracınıza lastik almayın” diyen SERKAR Oto Lastik İşletmecisi Sercan Karadana "en kaliteli hizmeti en uygun fiyata müşterilerimize sunuyoruz" dedi.

featured
service

“Aracı olan herkese sesleniyorum, bizden fiyat almadan aracınıza lastik almayın” diyen SERKAR Oto Lastik İşletmecisi Sercan Karadana “en kaliteli hizmeti en uygun fiyata müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

Kütahya Ajansı’na özel açıklamalarda bulunan SERKAR Oto Lastik İşletmecisi Sercan Karadana, üç kuşaktır lastik işi ile uğraştıklarını söyledi.

Karadana “Kütahya’da da hizmet vermek için buraya da bir şirket kurduk. Kütahya’ya da hizmet vermek istiyoruz. SERKAR Oto Lastik olarak en büyük özelliğimiz, hem toptan hem de perakende olarak çalışıyor oluşumuz. Bizim satışlarımız sadece Kütahya ile sınırlı değil. Tüm ilçelerin tamamına ve diğer illere satışlarımız var. Dünkü bugünkü firma değiliz. Biz buraya hizmet etmeye geldik. Kütahya’daki şirketimiz planladığımız gibi üç ayaktan oluşuyor. Birincisi toptan, ikincisi perakende ve üçüncüsü ise internet üzerinden satış. Biz burada müşterilerimizin istediği tüm marka lastikleri elimizin altında hazır bulunduruyoruz” ifadelerini kullandı.

SERKAR Oto Lastik İşletmecisi Sercan Karadana’nın açıklamaları şöyle:

SERKAR Oto Lastik karada yürüyen tüm araçlara lastik tedarik ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!