4 yıl önce Kütahya Belediyesinin projesiydi

featured
service

Kütahya’nın önceki dönem AK Partili Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu döneminde hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesini Ordu Valiliği de hayata geçirdi.

Saraçoğlu, yaptığı açıklamada, görevi döneminde Kütahya’da yetim ve öksüz çocuklara ‘”Annen ya da baban hayatta olsaydı özlemini çektiğin, onlardan isteyeceğin ne olurdu?” sorusunun sorulduğunu ve çocukların isteklerinin yerine getirildiğini söyledi.

Ordu Valiliği’nin de projeyi örnek alarak kentte uygulamaya koyduğunu hatırlatan Saraçoğlu, şöyle konuştu:

“Haberleri izlerken karşılaştığım bir haber beni çok mutlu etti. Yıllar önce il merkezinde yaşayan annesini, babasını veya her ikisini de kaybetmiş olan yetim ve öksüz çocuklarımız için hayata geçirmiş olduğumuz “Gülümseyen yeni yüzümüz en büyük ödülümüz” isimli sosyal sorumluluk projemizin başka bir şehirde hayata geçirilip, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gönüllerine dokunulması, görev süremiz boyunca örnek ve güzel işlere imza attığımızın göstergelerinden. Bu projeyle 80 dizüstü bilgisayar, 46 tablet, 65 bisiklet, 6 genç odası olmak üzere evlatlarımızın mektuplar aracılığı ile bizden istedikleri yapabileceğimiz hayallerini gerçeğe dönüştürmüştük.”

Saraçoğlu, şöyle devam etti:

“Hayallerini bizimle paylaşan çocuklarımızın tamamının şahsen evlerine ziyaret gerçekleştirdiğimiz çocuklarımızın onları korumak adına sosyal medyadan bir paylaşımda bulunmadık. Hizmette 4 yıl dergimizde kullanmış olduğumuz sizinle paylaştığımız fotoğrafı ailemizin izni dahilinde, örnek olması adına yayınladık. Ülkemizin tamamında bu tarz projelerin uygulanması, Rabbimin emaneti olan çocuklarımıza sahip çıkılması huzurun adı, yapılan işlerin en hayırlısı en güzeli. Ordu ilimizde hayata geçirilen bu projede emeği geçen başta sayın valimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”

4 yıl önce Kütahya Belediyesinin projesiydi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!