AK Parti İl Başkanı Önsay: “Bu bir nöbet değişimi, yenilenme..”

featured
service

Önsay, açıklamasında nöbet değişimi ve yenilenme ile Cumhur İttifakı konularını vurguladı.

Mustafa Önsay’ın yazılı açıklaması şöyle:

“AK Parti Kütahya İl Başkanlığına, 16 Haziran 2022 Perşembe günü Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın tensipleri ile atanmış bulunmaktayım.

Bu onurlu bir o kadar mesuliyeti ağır görevi sahsıma emanet eden Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza şükran ve hürmetlerimi arz ederim.

Bu süreç içinde yapılan değerlendirmelerde şahsıma gösterilen güven ve teveccüh noktasında ismimizi öneren kıymetli hemşerilerimize, değerli teşkilat mensuplarımıza, milletvekillerimize, koordinatörlerimize, Genel Merkez Teşkilat Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi arz ederim.

Biliyoruz ki bu görevler gelip geçicidir, nöbet değişimidir, yenilenmedir. Bu vesile ile en son İl Başkanlığımızı yapan Sebahattin Ceyhun başta olmak üzere şimdiye kadar İl Başkanlığımızı yapmış tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

İnşallah görevimiz sürecinde ilimize, hemşerilerimize güzel hizmetler yapacağız ve Kütahyamızı daha ileriye taşıyacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman önemle vurguladığı gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Bu inanç doğrultusunda Cumhur ittifakı olarak güzel Türkiye’mizin yeni ufuklara açılması 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak yolunda büyük bir azim ve karlılıkla durmaksızın çalışacağız.

Bu anlamda geçmişte teşkilat kademelerinde görev almış tüm kardeşlerimizin görüş ve önerilerine ihtiyacımız var, buna sonuna kadar açığız. Bu zorlu görevi başarmada tüm hemşerilerimizin dua ve desteğinizi bekliyorum.”

AK Parti İl Başkanı Önsay: “Bu bir nöbet değişimi, yenilenme..”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!