AK Parti İl Başkanı Önsay’dan CHP Milletvekili Kasap’a sert cevap

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, parti olarak kurdukları iftar çadırıyla ilgili CHP Kütahya Milletvekili Fazıl Kasap’ın iddialarına sert cevap verdi.

featured
service

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, parti olarak kurdukları iftar çadırıyla ilgili CHP Kütahya Milletvekili Fazıl Kasap’ın iddialarına sert cevap verdi.

Kasap’ın şov peşinde olduğunu ifade eden Başkan Önsay, “Memleketimizin lüzumsuz vekili yine hiç olmadık bir şeyden kendine bir mevzu çıkarak gelip buralarda şov yapma peşine düştü” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ve Kütahya Milletvekili adayları Zafer Meydanı’nda açılan iftar çadırı önünde basın açıklaması yaptı.

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap’ın iftar çadırında milletvekili seçim propagandası yapıldığı iddialarına karşı çıkan Önsay, kaybetme korkusuyla bu tür saçmalamaların ve iftiraların başladığını söyledi.

Seçime az bir zaman kaldığını hatırlatan Önsay, Kütahya genelinde milletvekili adaylarıyla çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü kaydetti.

AK Parti’nin kanunsuz hiçbir işin içinde olmayacağını belirten Önsay, şöyle konuştu:

“Memleketimizin lüzumsuz vekili yine hiç olmadık bir şeyden kendine bir mevzu çıkarak gelip buralarda kendince şov yapma peşine düştü. Bir kere şunu iyi bilmesi lazım. AK Parti İl Teşkilatı ve AK Parti kanunsuz hiç bir işin içinde olmaz. Eğer biz buraya bir stantla açacaksak, bir iftar çadırı kuracaksak, bunun izninin asıl alınacağını, nasıl yapılacağını biliriz. Ve iznimizi almadan da hiçbir iş zaten yapmayız. Bu bizim devlet terbiyemizle uyumaz. Normal bir insan terbiyesine uymazsak. O zannediyor ki kendisinin işte tarihte olduğu gibi kendi iktidarlarında olduğu gibi işte il başkanının vali olduğu, kafasına göre herkesin iş yapabildiği bir devlette yaşadığını hala zannediyor. Böyle bir devlet yok. Türkiye bir hukuk devletidir. Yirmi beş gün boyunca burada her gün bin kişiye iftar verdiğimiz çadırda yine aynı tarihte hem belediyeden hem valilikten hem emniyetten izinleri alınmış ve ona göre uygulamaya geçilmiş o tamamlanmış. Bu da devam eden bir çalışmadır.”

“HİÇBİR KURUMDAN MADDİ DESTEK ALMADIK”

İftar çadırı için tüm masrafların AK Parti Kütahya teşkilatı ve hayırseverlerin desteği ile karşılandığını dile getiren Önsay, bu konuda valilik ve belediyeden herhangi bir destek almadıklarını vurguladı.

Milletvekili Kasap’a Kütahya için projelerini anlatması tavsiyesinde bulunan Önsay, şöyle devam etti:

“Bu kendi kendine gecenin bir vakti buralarda, iş bulamıyor zannediyorum. Bence yapması gereken halkın yanına gitmesi lazım. Insanların CHP’nin varsa bir projesi olmadığını biliyoruz ama onların anlatması lazım. Oy istemesi lazım. Buralarda gecenin bir saatinde vazonun buralarında bu işler video çekmekle olmuyor. Olmadığını görecek zaten. İnşallah bir daha bizi bu gündemlerle meşgul etmez. Tabii CHP açısından mesele hep böyle oldu. Yalan, iftira, algı.”

 

AK Parti İl Başkanı Önsay’dan CHP Milletvekili Kasap’a sert cevap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!