AK Parti İl Başkanı Önsay’dan, Işık’a Sevgi Yolu tavsiyesi

Cumhuriyet Caddesi’nin trafiğe açılması tartışması ile ilgili konuşan Mustafa Önsay'dan Sevgi Yolu tavsiyesi ve önerilerinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Önsay’dan, Işık’a Sevgi Yolu tavsiyesi
service

Cumhuriyet Caddesi’nin trafiğe açılması tartışması ile ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay’dan Sevgi Yolu tavsiyesi ve önerilerinde bulundu.

Önsay, “Vatandaşın taleplerinin doğru bir şekilde alınması ve vatandaşın takdirine göre halledilmesi lazım. Sevgi Yolu’nu açsak da açmasak da Kütahya ulaşım problemini çözmüş olmayacağız.” dedi.
AK Parti Kütahya İl Teşkilatı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramında Kütahya basınıyla buluştu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıya İl Başkanı Mustafa Önsay, Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ile partililer katıldı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Cumhuriyet Caddesi ile ilgili soruları da yanıtladı.

Sevgi Yolu olarak bilinen caddenin eski Belediye Başkanı Mustafa İlçe döneminde hayata geçirildiğini aktardı. Son on yıldır caddenin trafiğe kapalı olduğunu hatırlatan Önsay, yeniden trafiğe açılmasının gündeme gelmesinin nedenlerini belirtti.

Ulaşımda trafik probleminin çözülmesi için böyle bir konunun gündeme geldiğini bildiren Önsay, “Sevgi Yolunun bulunduğu alan, trafiğin rahatlamasının önünde bir engel görüldüğü için bu yapılmaya çalışılıyor. Bununla ilgili bugüne kadar bizim Kütahya özelinde başka trafik akımını sağlayacak, ulaşımı bir şekilde rahatlatacak girişimlerde bulunmamız gerekiyordu. Onları yapamadığımız için son beş yıldan beri bu konu gündeme geliyor.” ifadelerini kullandı.

 “KONUYLA İLGİLİ BİZE DE TALEPLER GELİYOR”

Trafik sorununun başka girişimlerle aşılması gerektiğini kaydeden Önsay, bu girişimler yapılmadığı için bu konunun gündemde olduğunu vurguladı.

“Şimdi eldeki tek şey olarak bu görüldüğü için bu yapılmaya çalışılıyor.” diyen Önsay, şunları kaydetti: “Fakat bize yansıyan şu; Sevgi Yolu’nun trafiğe açılmasını isteyenler de vardır. Ama şu anda işte trafiğe açılacak diye açılmamasını isteyenler, buna engel olmak isteyenler, bununla ilgili olumsuz düşünenler bize müracaatta bulunuyor. Bize de esnaftan müracaat var. Tabii burada karar verme yetkisi mevcut belediye başkanımıza ve yönetimine ait. O noktada bizim bir şey söylememiz doğru olmaz. Burada bizim söyleyebileceğimiz şey şu. Vatandaşın taleplerinin doğru bir şekilde alınması ve vatandaşın takdirine göre halledilmesi lazım. Bugün Sevgi Yolu’nu açsak da açmasak da Kütahya ulaşım problemini çözmüş olmayacağız. Çünkü iki tane ulaşım problemi hakikaten yapısal bir problem. Bunun üzerine çok ciddi ve profesyonel bir şekilde gidilmesi gerekiyor. Ben yani son yıllar açısından Kütahya’da ulaşım meselesinin göz göre göre büyüyen ve göz göre göre virüs olduğunu düşünüyorum.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Önsay’dan, Işık’a Sevgi Yolu tavsiyesi

AK Parti İl Başkanı Önsay’dan, Işık’a Sevgi Yolu tavsiyesi

AK Parti İl Başkanı Önsay’dan, Işık’a Sevgi Yolu tavsiyesi

KAYNAK

AK Parti İl Başkanı Önsay’dan, Işık’a Sevgi Yolu tavsiyesi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!