Büyük Zafer’in destansı öyküsü sahneye taşındı

featured
service

Ay yıldızlı bayrağı göğe çeken kahramanların sahnelendiği “Zafer Yolu 100. Yıl Son Söz” programı, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca hazırlanan, İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğunca gerçekleştirilen gösteri, izleyenlerin büyük beğenisini aldı.

Müzik ve dans gösterisiyle kimi zaman duygulu kimi zaman coşkulu anlar yaşayan yurttaşlar, adeta zamanda yolculuğa çıktı.

Büyük Taarruz ve Başkomutan Meydan Muharebesinin 100. Yıl dönümü için Türk Tarih Kurumunca kapsamlı bir arşiv çalışmasıyla hazırlanan, cephede ve cephe gerisinde sürdürülen mücadeleye ışık tutan “Milletin Azmi” belgeseli de gösteride izleyicilerle buluştu.

“BAYRAĞIN YERE DÜŞMEDİĞİ YER: KÜTAHYA”

Program sonrasında sahneye davet edilen ve burada bir konuşma yapan Kütahya Valisi Ali Çelik, “Bayrağın yere düşmediği, kuruluşun ve kuruluşun şehri, bir sevdadır Kütahya. Büyük Zafer’imizin 100. yılında bu özel programa ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduk. Emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Büyük Zafer’in destansı öyküsü sahneye taşındı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!