Corendon Airlines de Avrupa’dan Zafer Bölgesel Havalimanı’na uçuşlarına başlıyor

featured
service

Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip üyesi AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Avrupa’nın önde gelen hava şirketleri arasında yer alan Corendon Airlines’in de Avrupa’yı Afyon, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’a bağlayan Zafer Bölgesel Havalimanı’na direkt uçuşlarına haziran ayında başlayacağını bildirdi.

Gazel açıklamasında, Corendon Airlines’in, Avrupa’da yaşayan Türklere yönelik Anadolu’nun farklı şehirlerine düzenlediği hatlar arasında Zafer Bölgesel Havalimanı uçuşlarını da eklediğini söyledi.

Gazel, şunları ifade etti:

“Zafer Havalimanımız adına, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız adına güzel bir gelişmeyi daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Girişimlerimiz karşılıksız kalmadı ve 2022 yaz sezonunda uçacağı hatlara Kütahya’yı da ekleyen Corendon Airlines, Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan ve Kütahya, Afyon, Eskişehir, Uşak şehirlerine kolay ulaşım imkanı sunan Zafer Havalimanı’na, Hollanda’nın Amsterdam, Belçika’nın Brüksel, Almanya’nın ise Köln ve Düsseldorf Havalimanlarından direkt uçuşlar sunacak. Corendon Airlines’ın Avrupa’dan Zafer Bölgesel Havalimanı’na düzenleyeceği uçuşlar 23 Haziran’da başlayacak.”

Gazel, Zafer Havalimanının her geçen gün daha aktif olacağını sözlerine ekledi.

Corendon Airlines de Avrupa’dan Zafer Bölgesel Havalimanı’na uçuşlarına başlıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!