Fatih Erbakan: “Batı da böyle bir konumda olup nüfusu azalan tek il Kütahya”

featured
service

Kütahya programı kapsamında kent merkezinde ve ilçelerde esnaf ziyareti yaparak partililerle bir araya gelen Erbakan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahya’nın konum olarak çok stratejik bir bölgede olduğunu çok önemli yolların, hatların geçiş güzergahı üzerinde bulunduğunu, aynı zamanda bor madenine ve tarihi kültürel mirasa sahip olduğunu söyledi.

Kütahya’nın avantajlarını kullanamadığını ve göç veren bir il olduğunu ifade eden Erbakan, şöyle konuştu:

“Ancak maalesef tüm bu avantajlarına rağmen şuanda olması gereken noktada olmadığını üzülerek görüyoruz. Hatta arkadaşlarımızın verdiği bilgiye göre batıda böyle bir konumda olup göç veren ve nüfusu azalan tek il. Bu da gerçekten üzücü bir durum. İnşallah yeniden milli görüş zihniyetiyle Kütahya’mıza da ilçelerimize de tüm Türkiye’de olduğu gibi maddi kalkınma hamleleriyle en güzel şekilde imar edeceğiz. Bununla ilgili projelerimiz hazır.”

Parti olarak iktidara geldiklerinde halkın refah seviyesini yükselteceklerini belirten Erbakan, şöyle devam etti:

“Şuanda açlık sınırının altında bir asgari ücret var. Bu tabi Türkiye’ye yakışmıyor. Varlık içinde yokluk çekiyoruz. Kaynak ve imkanlar faiz ödemelerine ve maalesef israfa gidiyor. Bundan dolayı da asgari ücretliye emekliye, EYT’liye atamayan öğretmenlere, çiftçiye, esnafa kaynak kalmıyor. Aslında kaynak ve imkan var ama paylaşımda adalet prensibi uygulanmadığı için maalesef kaynaklar bu saydığım üç kaleme gidiyor. Faiz ödemeleri, imtiyazlı holdingler ve israf. Dolayısıyla bunun düzeltilmesi lazım. Önce millet anlayışıyla hareket edecek paylaşımda adalet prensibini uygulayacak iktidara ihtiyaç var. Bu da ancak milli görüş iktidarıdır. Yeniden Refah Partimiz inşallah halkımızın desteğiyle en kısa zamanda iktidara gelip adaletsizlikleri ortadan kaldıracak, dar gelirli milyonların alım gücünü artıracak, yüzlerini güldürecek. Parti olarak fakir fukaraya yardım edelim erzak dağıtalım diye gelmiyoruz, o fakir fukaranın muhtaç haldeki milyonların alım gücünü refah seviyesini artırmak için geliyoruz. Bunun örnekleri geçmişimizde var.”

Erbakan, öncelikli tercihlerinin seçime ittifakla değil tek başlarına girmek olduğunu sözlerine ekledi.

“Kütahya konum olarak çok stratejik bir bölgede. Çok önemli yolların, hatların geçiş güzergahı üzerinde. Aynı zamanda bor madenine ve tarihi külkltürel mirasa sahip. Ancak maalesef tüm bu avantajlarına rağmen şuanda olması gereken noktada olmadığını üzülerek görüyoruz. Hatta arkadaşlarımızın verdiği bilgiye göre batıda böyle bir konumda olup göç veren ve nüfusu azalan tek il. Bu da gerçekten üzücü bir durum. İnşallah yeniden milli görüş zihniyetiyle Kütahya’mıza da ilçelerimize de tüm Türkiye’de olduğu gibi maddi kalkınma hamleleriyle en güzel şekilde imar edeceğiz. Bununla ilgili projelerimiz hazır.”

 

 

 

Fatih Erbakan: “Batı da böyle bir konumda olup nüfusu azalan tek il Kütahya”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!