İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz: “Kasap gündemi değiştirmek istiyor”

featured
service

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap ve İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz arasındaki polemik devam ediyor. Kasap’ın iddialarının doğru olmadığını söyleyen Yılmaz “Sayın vekilimiz Kütahya coğrafyasını bilmiyor” dedi. Yılmaz “Sayın vekilin sorunları var bir de Memleket Partisi ile irtibatı var söylentileri var. Gündemi değiştirmek istiyor” dedi.

Kütahya Milletvekili CHP’li Ali Fazıl Kasap’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım sonrası Kütahya Ajansına özel bir açıklama yapan AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, “Sayın vekilimiz Kütahya coğrafyasını bilmiyor. Köyler ve tüzel kişilikleri hakkında, köy yolları hakkında, altyapı hakkında ve çalışılanlar hakkında hiçbir bilgisi yok” ifadelerini kullandı.

Musa Yılmaz ayrıca Ali Fazıl Kasap’ın kendi partisi içinde sorunlar yaşadığını ve Memleket Partisi ile görüşmeler halinde olduğunu duyduklarını söyledi. Yılmaz’ın açıklamaları şöyle:

 

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz: “Kasap gündemi değiştirmek istiyor”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!