Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden neden istifa etti?

featured
service

Kütahya Belediye Başkanı Yardımcısı Salih Özden görevinden istifa etti.

Akşam saatlerinde görevinden ayrılan Kütahya’nın sevilen Belediye Başkanı Yardımcısı Özden’in istifası, Kütahya gündeminde şok etkisi oluşturdu.

Geçtiğimiz günlerde bazı partililerce darp edildiği iddialarıyla gündeme gelen Özden’in, istifaya zorlandığı öne sürüldü.

– “GÖRELİM MEVLÂ NEYLER, NEYLERSE GÜZEL EYLER”

Özden, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “8 Nisan 2019 tarihinden itibaren yürütmekte olduğum Kütahya Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevim 14.09.2021 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Görev yaptığım süre içinde birlikte çalıştığımız Belediye Başkanımız sayın Prof. Dr. Alim IŞIK’a, Başkan Yardımcılarımıza, Belediye Meclisi üyelerimize, Belediye şirketlerimizin saygıdeğer yönetim kurulu üyelerine ve çalışanlarına, bize büyük bir onur ve gurur yaşatan Belediye Kütahyaspor Başkanı ve yakın çalışma arkadaşlarına, Kütahya Belediyesinin çok kıymetli Müdürlerine ve gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan değerli personeline destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Aynı şekilde, kadim şehrimiz Kütahya için el ve gönül birliği içinde hayırlı ve güzel işleri birlikte gerçekleştirdiğimiz başta valimiz sayın Ali Çelik olmak üzere değerli Vali Yardımcılarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımızın kıymetli çalışanlarına, İl Genel Meclisimizin Başkan ve üyelerine, demokrasimizin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partilerimize, işçi ve memur sendikalarımıza, üniversitelerimizin saygıdeğer rektör ve rektör yardımcılarına, akademik ve idari personeline, sivil toplum teşkilatlarımızın değerli başkan ve üyelerine, her zaman yanımızda gördüğümüz mahalle muhtarlarımıza, yerel basınımızın çilekeş çalışanlarına ve Kütahyalı hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim.

Son söz olarak inancımız şudur: Görelim Mevlâ neyler, Neylerse güzel eyler.” ifadelerini kullandı.

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden neden istifa etti?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!