Kütahya Valisi Ali Çelik depremzedelerle yakından ilgileniyor

Depremin ilk gününden itibaren Hatay’da koordinasyonu sağlayan Kütahya Valisi Ali Çelik, depremzedelerle yakından ilgileniyor.

featured
service

Depremin ilk gününden itibaren Hatay’da koordinasyonu sağlayan Kütahya Valisi Ali Çelik, depremzedelerle yakından ilgileniyor. İftar sofralarında depremzedelerle bir araya gelen Çelik, konteyner kentleri de ziyaret ederek istek ve talepleri dinliyor.

“YARALARIN SARILMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Umuda Koşanlar Derneği Kurucu Başkanı Gamze Özçelik tarafından düzenlenen iftar programında depremzedelerle birlikte iftar yapan Vali Ali Çelik, iftarın ardından depremzedelerin taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyip not aldı, çocuklarla yakından ilgilendi.

KONTEYNER MAHALLESİNE ZİYARET

Vali Ali Çelik, ardından AFAD Başkanı Yunus Sezer ve Erzurum Valisi Okay Memiş’le birlikte Yakutiye Konteyner Mahallesi’nde depremzede vatandaşları ziyaret etti. Depremzedelerle bir süre sohbet edip ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Çelik, devletin gücü ve milletin büyük desteğiyle yaraların sarılması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.

Kütahya Valisi Ali Çelik depremzedelerle yakından ilgileniyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!