Kütahya Valisi Ali Çelik’in Hatay mesaisi sürüyor

Vali Ali Çelik, Hatay'da gerçekleşen gelişmeleri yakından takip ederek koordinasyon çalışmalarını sürdürüyor.

featured
service

Vali Ali Çelik, Hatay’da gerçekleşen gelişmeleri yakından takip ederek koordinasyon çalışmalarını sürdürüyor. İnşaat alanlarını ve konteyner kentleri yerinde inceleyen Çelik: “Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Vali Ali Çelik haftanın 3 günü Hatay’daki mesaisini sürdürüyor. Konteyner kent ve yapılan çalışmaları yakından takip eden Çelik, depremzedelerle de bir araya gelerek sorun ve talepleri dinliyor.

NATO’DAN 4 BİN KİŞİLİK ÇADIR KENT

Antakya’da kurulum çalışmaları devam eden konteyner kenti ziyaret eden Vali Çelik, burada altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından, NATO’nun Defne ilçesinde kurulum çalışmalarına başladığı 4 bin kişilik çadır kenti ziyaret ederek son durum hakkında bilgi aldı. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile İstanbul Sanayi Odası konteyner kentlerini de ziyaret ederek çalışmaları yerinde gözlemledi. Turunçlu Mahallesi’ni ziyaret ederek muhtardan bölgenin ihtiyaçları hakkında bilgi alan Çelik, daha sonra Samandağ’da kurulacak olan konteyner kent için başlatılan altyapı çalışmalarını inceledi.

BAKAN KOCA İLE HASTANE İNŞAATLARINA YAKIN TAKİP

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile birlikte, İskenderun Devlet Hastanesi ve Defne Devlet Hastanesi inşaatlarındaki incelemelerin ardından Hataylılarla bir araya gelen Vali Ali Çelik inşaatların son durumu ve çalışmalar hakkında bilgi paylaştı. Ardından, Türk Kızılay Gayrimenkul Genel Müdürü Tevfik Türel’le birlikte Kızılay konteyner kentini inceleyip, vatandaşları dinleyerek ihtiyaçları tespit etti, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ile birlikte Koç Holding konteyner kentini ziyaret etti. Çelik incelemelerin ardından “Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu zorlu süreçte tüm iş dünyasına verdikleri destek için teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu. 

Kütahya Valisi Ali Çelik’in Hatay mesaisi sürüyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!