Kütahya Valisi değişti, Işın’dan ilk mesaj

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı valiler kararnamesine göre Kütahya Valiliğine Musa Işın atandı.

Kütahya Valisi değişti, Işın’dan ilk mesaj
service

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı valiler kararnamesine göre Kütahya Valiliğine Musa Işın atandı. Işın karar sonrası bir mesaj yayınlayarak Kütahya için durmaksızın çalışacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre 57 ilin valisi değişti. Kararnameye göre 16 Mülkiye Başmüfettişi atandı. Buna göre; Kütahya Valisi Ali Çelik Hakkari Valiliğine, Kütahya Valiliği görevine ise Musa Işın atandı.

Işın karar sonrası sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaptı. Işın yaptığı paylaşımda Kütahya için çalışacağını belirterek, “Yeni Valiler Kararnamesi ile Kütahya Valiliği’ne atanmış bulunmaktayım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’a şükranlarımı arz ediyorum. İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’nın öncülüğünde, Kütahya için durmaksızın çalışacağız. Allah mahcup etmesin.” ifadelerini kullandı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR.

Valiler kararnamesiyle Kütahya Valisi değişti

KAYNAK

Kütahya Valisi değişti, Işın’dan ilk mesaj

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!