Kütahya Valisi Toraman, “Tehlike henüz geçmedi”

featured
service

Kütahya Valisi Ömer Toraman, nisan ayının son 10 gününde Kütahya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında artış yaşandığını belirtti.

Toraman, yaptığı açıklamasında, “Ülke ve millet olarak Covid-19 salgını ile büyük bir mücadelenin içerisindeyiz. Devletimiz, Hükümetimiz ve valiliğimizce alınan kararlar ve tedbirler büyük bir hassasiyetle takip edilmektedir.” dedi

Kütahya’da tehlikenin henüz geçmediğine dikkati çeken Toraman, şunları ifade etti:”

“Kütahya’da rehavete girildi”

“Maalesef son günlerde tedbirleri uygulamada ve kısıtlamalara uymada bir rehavet gözlenmektedir. Kütahya olarak Mart ayını son derece düşük vaka sayıları ile geçirdik. Nisan ayının ise özellikle ilk 20 gününde bu konumumuzu büyük ölçüde muhafaza ettik. Ancak, maalesef nisan ayının son 10 gününde ilimizdeki vaka sayılarında arzu etmediğimiz yükselişler yaşadık. Mayıs ayında da vaka sayılarında artış potansiyeli maalesef mevcuttur. Her yeni vaka virüsün yayılımını kolaylaştırmakta ve sürecin uzamasına sebebiyet vermektedir. Açıklanan sebeplerle, tehlike henüz geçmiş değil. Lütfen evde kalın. Zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayın.”

130 YIL 4 NESİLDİR GÜVEÇ MARKASI “GÜVEÇÇİ SÜLEYMAN”
EVLERE PAKET SERVİSİMİZ BAŞLADI. İFTARDA GÜVEÇ YEMEK İSTERSENİZ HEMEN BİZİ ARAYIN.
SİPARİŞ TEL : 0 555 492 74 30

Kütahya Valisi Toraman, “Tehlike henüz geçmedi”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!