Kütahya’da AK Parti adayı Saraçoğlu projelerini tanıttı

AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu, yıllardır beklenen Teleferik Projesi'nin Kütahya'da hayata geçirileceğini duyurdu.

featured
service

AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu, yıllardır beklenen Teleferik Projesi’nin Kütahya’da hayata geçirileceğini duyurdu. Ayrıca, sokak hayvanlarına yönelik Doğal Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kurulacağı müjdesini verdi.

Saraçoğlu, Meydan Kütahya projesi kapsamında şehre yeni bir stadyumun inşa edileceğini duyurdu. Ayrıca, mevcut stadyum ve çevresindeki alanın yaklaşık 50 bin metrekarelik bir alana dönüştürülerek kültürel, sosyal, yürüyüş yolları ve yeraltı otoparkı ile yeni bir yaşam merkezi haline getirileceğini belirtti.

KOBİ Sanayi Sitesi’nin hızla hayata geçirileceğini ifade eden Saraçoğlu, şehirdeki mevcut KOBİ’ler için şartların iyileştirileceğini ve yaklaşık 5 bin kişilik istihdam sağlanacağını vurguladı.

Şehrin ekonomisine katkı sağlayacak projeleri uygulamak için harekete geçeceklerini dile getiren Saraçoğlu, Alayunt Lojistik Merkezi, Kültür Yolu, Seramik Atık Geri Dönüşüm, Yol Ticaret Alanları, İstihdam Merkezi gibi projelerin detaylarını paylaştı.

AK Parti Kütahya adayı Saraçoğlu projelerini tanıttı

“ŞEHRİN TURİZMİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK”

Kütahya’da yıllardır konuşulan teleferik ile ilgili de projelerinin hazır olduğunu vurgulayan Saraçoğlu, şunları kaydetti:

“Şehir merkezi ile Hisar Kalesi arasına yapmayı planladığımız Teleferik Projesi hem sosyal alanların gelişimine hem de şehrin turizmine önemli katkılar sağlayacak. Ayrıca kültür kongre merkezi ile çok yönlü planlıyoruz ve bölgenin kültür sanat programlarına ev sahipliği yapacak.”

AK Parti Kütahya adayı Saraçoğlu projelerini tanıttı

“SOKAK HAYVANLARI İÇİN HASSASİYET GÖSTERECEĞİZ”

Tarım ve hayvancılık ile ilgili projeleri de açıklayan Saraçoğlu, sokak hayvanlarına yönelik beklentiyi de karşılayacaklarını söyledi.

Sokak hayvanları için Doğal Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi kuracaklarını anlatan Saraçoğlu, şöyle devam etti:

“Sokak hayvanları hassasiyet durulması ve samimi çözümler sunulması gerekiyor. Bu proje ile rehabilitasyonu tamamlanan hayvanların popülasyonu artması önlenecek şekilde bakımları daha iyi yapılacak. Doğal yaşam alanları oluşturulacak. Sokaklarımızda insanlarımız daha rahat olacaklar.”

AK Parti Kütahya adayı Saraçoğlu projelerini tanıttı

Köyden mahalleye dönen ve tarımı sürdüren vatandaşlara destek vereceklerini bildiren Saraçoğlu, Organik Ürünler Çarşısı projesi ile üretilen ürünlerin daha kolay ulaşmasını hedeflediklerini söyledi.

Kütahya’da AK Parti adayı Saraçoğlu projelerini tanıttı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!