Kütahya’da ara tatil başladı

Kütahya’da 106 bin 752 öğrenci bugün itibariyle 9 günlük ara tatile girdi.

featured
service

Kütahya’da 106 bin 752 öğrenci bugün itibariyle 9 günlük ara tatile girdi. Öğrencilere mini gezilerle şehri keşfetme tavsiyesinde bulunan Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, “Öğrencilerimiz iki bayram heyecanını yaşayacak. Bu güzelliğin tadını çıkarsınlar” dedi.

2022-2023 eğitim öğretim dönemi bir haftalık ara tatili bugün resmen başlıyor. 106 bin 752 öğrenci ve 7 bin 624 öğretmen bu tatilde hem Ramazan Bayramı hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanını birlikte yaşayacak.

Ara tatilin 14-21 Nisan tarihleri arasında olacağını belirten Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, “Öğrencilerimize bu ara tatil döneminde dinlenmelerini, ailelere ise şehrimizi tanıyacak mini geziler düzenlenmelerini tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tablet kullanımının azaltılması gerektiğini aktaran Başyiğit, çocuklara kitap okuma saati oluşturmasının önemli olduğunu kaydetti.

Başyiğit, öğrencilerin hem Ramazan Bayramı hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanını yaşayacaklarını bildirdi.

Kütahya’da ara tatil başladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!