Kütahya’da dar bölge uygulaması

Kütahya'da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 9 ayrı bölgede gerçekleştirilen “Dar Bölge” uygulamasında 490 şahıs, 233 aracın GBT kontrolü ve denetimi yapıldı, aranan 3 şahıs yakalandı.

featured
service

Kütahya’da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 9 ayrı bölgede gerçekleştirilen “Dar Bölge” uygulamasında 490 şahıs, 233 aracın GBT kontrolü ve denetimi yapıldı, aranan 3 şahıs yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve çarşı mahalle bekçileri tarafından; Fuatpaşa Mahallesi Ahievran Caddesi, Yenidoğan Mahallesi Dumlupınar Bulvarı İl Özel İdaresi kavşağı, Hisar bölgesi, İstiklal Caddesi, tren garı, otogar olmak üzere 9 ayrı bölgede şüpheli araç ve şahıslar üzerinde yapılan “Dar Bölge” uygulaması yapıldı.

490 ŞAHIS VE 233 ARACA GBT KONTROLÜ

Uygulamada toplam 490 şahıs ve 233 aracın GBT kontrolü ve denetimi yapıldı, aranan 3 şahıs yakalandı. 4 adet kesici alet, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şok cihazı, 2 adet plastik cop ve 1 adet teleskopik jop, 0.83 gram bonzai ve 1 adet payp ele geçirildi. 4 araç trafikten men edildi ve 4 şahsa idari yaptırım karar tutanağı tanzim edildi.

Kütahya’da dar bölge uygulaması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!