Kütahya’da komşuda pişti, sofralarda bölüşüldü

Kütahya’da 7 yıl önce başlayan ‘Bir kap bir kalp’ projesi ile Kütahyalı evinde pişirdiği yemeği ihtiyaç sahipleri bölüşüyor.

featured
service

 Kütahya’da 7 yıl önce başlayan ‘Bir kap bir kalp’ projesi ile Kütahyalı evinde pişirdiği yemeği ihtiyaç sahipleri bölüşüyor. Proje kapsamında Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ile hayırsever birbirini hiç görmeden ekmeğini paylaşmanın hazzını yaşıyor.

Kütahya’da vatandaşlar sofrasına koyduğu yemeğini ihtiyaç sahiplerine ikram ediyor. Kütahya Beşir Derneği başlattığı proje ile Ramazan ayında aynı sofraların farklı evlerde kurulmasına aracılık ediyor.

Beşir Derneği Kütahya İl Temsilcisi Ramazan Akıncı, proje ile ilgili Ekspres Haber’e özel açıklamalarda bulundu.

Yardımsever ailelerin derneğe internet üzerinden ulaştığını belirten Akıncı, ihtiyaç sahiplerinin de dernek üzerinden kendilerine bildirildiğini aktardı.

Projenin ülke çapında yaygınlaştırıldığını anlatan Akıncı, Kütahya’da Ramazan ayı boyunca sıcak yemeklerin evlere götürüldüğünü söyledi.

“ELİMDEN GELDİĞİNCE DEVAM EDECEĞİM, HERKESİ DAVET EDİYORUM”

Proje dahilinde evinde pişirdiği yemeği hiç görmediği ailelerle paylaşan Zehra Çiçek, iyilik hareketine katılma hikayesini paylaştı.

Yemeğini paylaşmanın kendisini mutlu ettiğini vurgulayan Çiçek, “Alan el veren eli görmüyor. Çok güzel bir uygulama. Elimden geldiğince devam edeceğim, çevremdeki insanları da davet ediyorum” dedi.

Kaynak: Ekspres haber

Kütahya’da komşuda pişti, sofralarda bölüşüldü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!