Kütahya’da korkutan gelişme… hızla yayılıyor

featured
service

Kütahya’da Aralık ve Ocak aylarında düşüşe geçen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını yeniden artış göstermeye başladı.

Çevre illerde görülen ve daha hızlı yayılan mutasnyonlu virüsün Kütahya’ya da gelmesinden endişe edilirken, vatandaşların dikkatli olması konusunda üst üste uyarılar yapılmaya başlandı.

Kütahya Valisi Ali Çelik, Kovid-19 salgınının devam ettiğini, vatandaşların kurallara uymayı sürdürmesi gerektiğini bildirdi.

Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki vaka sayısındaki düşüşün yeniden yükselişe geçtiğini söyledi.

Kurallara uymanın hayati önem taşıdığını belirten Çelik, “Öncelikle salgın riskinin devam ettiğini belirtmek isterim. İlimizde ve ülkemizde vaka sayılarında yaşanan düşüş bugünlerde yeniden yükselişe geçmiş durumda. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, hem bireysel, hem aile ve sosyal hayatımızda salgın kurallarına uymaya devam etmeniz. Maske, mesafe ve hijyen gibi salgın kurallarına bir müddet daha uymanızı rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 Kurallara uyulmamasından kaynaklı yaşanabilecek olumsuzluklardan herkesin sorumlu olduğunu vurgulayan Vali Çelik, alınan tedbirler ile yapılan fedakarlıkların boşa gitmemesi için misafirliklere ara verilmesini, kapalı mekanlarda uzun süre kalınmamasını da istedi.

Kütahya’da korkutan gelişme… hızla yayılıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!