Kütahya’da sel çekildi, plakalar gün yüzüne çıktı

Kütahya’da geçtiğimiz günlerde etkili sağanak sonrası suların çekilmesiyle birçok araç plakası ortaya çıktı.

kütahya da sel çekildi plakalar gün yüzüne çıktı
service

Kütahya’da sel sularının çekilmesinin ardından araç plakaları da gün yüzüne çıktı. Yaklaşık 23 adet plakayı sahibine ulaştıran Yavuz Geçili, “Kendi araç plakamı ararken insanlara yardım etmiş olduk. Teşekkür eden de oldu, dondurma getiren de oldu.” dedi.

Son günlerde etkisini hissettiren gök gürültülü sağanak nedeniyle yollar ve evler sular altında kaldı.

Kütahya’da geçtiğimiz günlerde etkili sağanak sonrası sel suların çekilmesiyle birçok araç plakası ortaya çıktı. Araç plakalarını bulan vatandaşlar sosyal medyadan paylaşımlar yaparak plaka sahiplerine ulaşmaya çalıştı.

Vatandaşların bu çabası da kısa süre içinde karşılık buldu.

Sosyal medyada kendi araç plakasını gören vatandaşlar yine bu ortamda haberleşerek plakalarını aldı.

Yapılan paylaşımlar arasında plakaların Keresteciler Sitesinde bir hurdacıda olduğu bilgisi aktarıldı. Bunun üzerine plaka sahipleri belirtilen hesapla iletişime geçerek plakalarına kavuştu.

“KENDİ ARAÇ PLAKAMI ARARKEN, DİĞER PLAKALARI BULDUM”

Sağanak sonrası kendi aracının plakası düşen ve sel suyu içinde aramaya başlayan hurda dükkanı sahibi Yavuz Geçili, kendi plakasıyla birlikte vatandaşların da getirmesiyle yaklaşık 23 araç plakasını işletmesinde topladı.

Bulduğu plakaların sahiplerine ulaşabilmek adına sosyal medyadan paylaşımda bulunan Geçili, “Yaptığım paylaşım sonrası vatandaşlarımız bize ulaştı. Plakaları sahiplerine ulaştırdık. Biz Allah rızası için bu paylaşımı yaptık. Dükkanımıza plakalarını almaya gelen vatandaşlar elbette teşekkür etti. Teşekkür etmek için bize dondurma getirenler de oldu.” ifadelerini kullandı.

KÜTAHYA TEKRAR YAĞIŞLARIN ETKİSİNE GİRECEK

Haftaya kapalı bir hava ile başlayan Kütahya, Perşembe gününden itibaren yine yağışlı havanın etkisinde olacak. Yağışların kendisini hissettireceği kentte, sıcaklıklarda hissedilir derecede düşüş yaşanması beklenmiyor.

Gündüz saatlerinde en yüksek sıcaklık 24 derece beklenirken, gece en düşük sıcaklık ise 11 derece olması tahmin ediliyor.

kütahya da sel çekildi plakalar gün yüzüne çıktı

kütahya da sel çekildi plakalar gün yüzüne çıktı

kütahya da sel çekildi plakalar gün yüzüne çıktı

KAYNAK

Kütahya’da sel çekildi, plakalar gün yüzüne çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!