Kütahya’da, “Selahattin Demirtaş teröristtir” yazılı pankartlardan rahatsız oldular

Kütahya'da CHP Merkez İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları Başkanlığı'nın, "Selahattin Demirtaş teröristtir" yazılı pankartlarının kaldırılması için İlçe Seçim Kuruluna başvurdu.

featured
service

Kütahya’da CHP Merkez İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın, “Selahattin Demirtaş teröristtir” yazılı pankartlarının kaldırılması için İlçe Seçim Kuruluna başvurdu.

İddiaya göre, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Karkaç, Merkez İlçe Seçim Kuruluna 8 Mayıs’ta verdiği dilekçesinde, Zafer Meydanı’ndaki elektrik direklerine ve alt geçidinde Ülkü Ocaklar Derneği Kütahya İl Başkanlığı tarafından asılan “Selahattin Demirtaş teröristtir” yazılı pankartların seçimlerin yürütülmesine ilişkin yasa hukuklarına aykırı olduğunu iddia ederek, afişlerin ve bayrakların kaldırılması talebinde bulundu.

Kararı değerlendiren Merkez İlçe Seçim Kurulu, pankartların bir siyasi partiye ait olmadığı ve şikayetin yetkileri dışında olduğu gerekçesiyle karar vermeye yer olmadığına oy çokluğuyla karar verildi.

Bu arada, söz konusu noktalarda Ülkü Ocakları Başkanlığına ait “Selahattin Demirtaş teröristtir” yazılı pankartlarından başka Kütahya’da pankartlarının bulunmadığı öğrenildi.

Kütahya’da, “Selahattin Demirtaş teröristtir” yazılı pankartlardan rahatsız oldular

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Siz rahatsız olsanızda Selahattin Demirtaş TERÖRİSTTİR !

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!