Kütahya’da tedbirler kapsamında 3 bin 658 personel görev alacak

featured
service

Kütahya Valisi Ali Çelik, yılbaşı gecesi ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle il genelinde başta kolluk kuvvetleri olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşların tam zamanlı mesai yapacağını bildirdi.

Çelik, yılbaşı ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle alınan tedbirlere yönelik düzenlenen toplantıda, yılbaşı ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

İl genelinde 3 bin 658 personelin görev yapacağını belirten Çelik, “4 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında il merkezimiz ve 12 ilçemizde gerekli tüm tedbirler alındı. İlimiz genelinde polis sorumluluk bölgesinde 287 ekip ile 1715 personel, jandarma sorumluluk bölgesinde ise 684 ekip ile 1943 personel olmak üzere toplam 971 ekip, 3 bin 658 personelimiz ile ilgili tüm kurum ve kuruluşlarımız tam zamanlı mesai yapacak.” dedi.

Çelik, Kovid-19 vaka artışının önüne geçebilmek amacıyla alınan tedbirlerin Kütahya‘da olumlu sonuçlar vermeye başladığını ancak bu durumun rehavete neden olmaması uyarısında bulundu.

“VATANDAŞA NAZİK DAVRANIN”

Görev başında olacak personelin nezaket kurallarına hassasiyet göstererek vatandaşı bilgilendirmesi gerektiğinin altını çizen Vali Ali Çelik, “Hepimiz hizmet için varız. Sorunun değil çözümün parçası olacağız” dedi.

İlçelerde alınan tedbirler hakkında da kaymakamlardan bilgiler alan Vali Ali Çelik, sürecin sorunsuz şekilde atlatılması için tüm tedbirlerin eksiksiz uygulanmasını istedi.

Kütahya’da tedbirler kapsamında 3 bin 658 personel görev alacak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!